Ariez

Patricia de Wilde

Webmanager

Ik ben inmiddels alweer jaren werkzaam bij Ariez. Na drie korte maanden op het redactiesecretariaat stapte ik over naar de ‘sales’. Hier zette ik mijn tanden in de advertentieverkoop en al snel ook de projectadvisering. In veel gevallen was ik ook verantwoordelijk voor de uitvoering van deze projecten. Nu ben ik webmanager en houd ik mij bezig met deze nieuwe Ariez website en de bouw van onze online portals voor de medische vaktijdschriften. Het begeleiden van de interne organisatie is een mooie uitdaging, er vindt een transitie plaats van print publisher naar online publisher. En wanneer alles online is, is er nog veel meer werk te doen. Zorgen dat de content wordt ververst, blogs schrijven, statistieken analyseren, noem maar op. Heerlijk afwisselend! Mijn basis is HEAO-International Business. Daarna heb ik veel bijgeleerd, in verschillende functies en door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak zoek ik steeds weer naar nieuwe uitdagingen, stilstand is achteruitgang, en ik ontwikkel mij graag.

Specialiteiten

Mijn specialiteit is mijn veelzijdigheid. Eigenlijk een ‘contradictio in terminis’. Dus misschien kan ik het beter mijn kracht noemen. Ik ben goed in structureren en organiseren, breed inzetbaar en van alle markten thuis. Deze trend zet zich voort in mijn vrije tijd. Ik heb mij op websites bouwen gestort, heerlijk om uit te pluizen hoe dat allemaal werkt. Ik heb inmiddels al een aantal vrienden geholpen door voor hen een website te bouwen. Daarnaast zing ik uit volle borst onder andere in projectkoren, tennis ik graag en houd ik van gezelligheid. Ik ga graag gezellig uit eten of een wijntje drinken met mijn lief, mijn ouders of vrienden. Dit alles wordt afgewisseld door wekelijkse bezoekjes aan de sportschool en regelmatig een flinke wandeling in de duinen.

Mediasmaak

Online!! Een avondje films of series kijken op Netflix, heerlijk!! Of zaterdagochtend vroeg alle afleveringen van ‘The Bold & The Beautiful’ van die week kijken in bed op mijn iPadje. Whitepapers, verslavend!! Over allerlei onderwerpen kennis vergaren. Boeken gaan mee op vakantie van spannende thrillers tot boeken van persoonlijke ontwikkelingsgoeroes.

Zangsmaak

Mijn grootste hobby is het zingen. Door de jaren heen heb ik met meerdere producties op de bühne gestaan; onder andere met het Popkoor Haarlem, waarmee we thema’s bezongen als ’Yummy Soul Food’ en ‘Eight Days A Week’; met de opera producties van Zangstudio Haarlem zoals ‘Malle Babbe’, ‘Kenau’ en ‘Cajanus’; als lid van een gospelkoor, met het ‘Groot Amsterdams Grachtenkoor’, enzovoorts. De Amsterdamse smartlappen zing ik overigens ook af en toe op bonte avonden in verzorgingshuizen aangevuld met lekkere jazznummers en evergreens.