Ferring Female brochures gynaecologie

Wat?

Een serie voorlichtingsboekjes die vrouwen begeleiden in al hun levensfasen. Van conceptie tot bevalling en tijdens de menopauze. Ferring Nederland BV wilde zo haar corporate imago versterken onder gynaecologen, verpleegkundigen en patiëntes door haar volledige scala van gynaecologische producten onder de aandacht te brengen. De brochures gingen gepaard met de lancering van een speciale website, ‘Ferring Female’- circle of life’.

Client

Ferring Nederland BV

Indicatie

Infertiliteit en obstetrie (Menopur®, Propess®, Tractocile®, Lutrelef®)

Doelgroep

Gynaecologen, verpleegkundigen IVF, verloskundigen

Doel

Vergroten van het corporate image van Ferring Nederland BV onder doelgroepen hierboven als firma met een totaalpakket aan producten in de gynaecologie

Oplossing

Een serie patiëntenbrochures over alle afzonderlijke indicaties van producten van Ferring Nederland met een alles overkoepelende moederbrochure (zie hieronder) en een website met bijbehorende POS materialen (verzamelmap, visitekaartjes met URL website, advertenties, DM).

Resultaat

De serie brochures werd enthousiast ontvangen en wordt gebruikt in de IVF-klinieken en op de afdelingen gynaecologie door verpleegkundigen en gynaecologen voor de voorlichting van patiëntes die te maken hebben met IVF, uitstel van vroeggeboorte, of overgangsklachten. Daarnaast werd de website zeer goed bezocht, gemiddeld 15.000 bezoekers per maand. De houder met visitekaartjes met website-adres kwam veelal op de bureaus van de artsen en verpleegkundigen te staan om deze uit te delen tijdens spreekuren.