Onze missie

Wij zijn een onafhankelijk medisch marketingcommunicatiebureau met één grote missie, namelijk: de wereld gezonder maken, te beginnen bij Nederland, of iets groter gedacht:
Europa. Daarom zijn onze medische communicatieprojecten gericht op het nog beter informeren en laten functioneren van artsen en verpleegkundigen wat uiteindelijk leidt tot een nóg betere gezondheidszorg.

Onze diensten voor farmabedrijven

Naast dat wij zelf educatie voor medische professionals ontwikkelen en publiceren, helpen wij farmaceutische bedrijven om de effectiviteit van hun communicatie naar medische professionals te verhogen door het leveren van:

• Verfrissende, op jouw situatie gerichte ideeën voor farmamarketingprojecten en de uitvoering daarvan. Denk daarbij aan digital, print, educatieve symposia en reclame/PR.

• Het creëren van medische content specifiek gericht op jouw doelgroep(en) en passend bij je product-marktsituatie.

• We zetten daarbij onze jarenlange ervaring met de denkwereld en behoeften van medische professionals, zoals specialisten en verpleegkundigen, volledig voor je in.

• Een communicatieproject realiseren we altijd in co-creatie met mensen uit je doelgroep(en), zodat je eindproduct of je nieuwe service goed aansluit bij hun behoeftes en hun belevingswereld en gegarandeerd een succes wordt.

• Hierbij blijkt het telkens weer een voordeel dat wij naast communicatiebureau ook medisch uitgever zijn van diverse praktijkgerichte medische periodieken voor artsen.

Onze focusgebieden

Oncologie

Hematologie

Neurologie

Allergie

Infectiologie

Gynaecologie

Pulmonologie

Dermatologie

Weesziekten

Oncologie

Hematologie

Neurologie

Allergie

Infectiologie

Gynaecologie

Pulmonologie

Dermatologie

Weesziekten

Ons team

Het Ariez team is allround en bestaat onder meer uit ervaren medical communication managers, medical writers, projectmanagers, diverse creatieven en media-consultants die commerciële contacten onderhouden met onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met een vast team van gespecialiseerde freelancers die wij goed kennen en die wij indien nodig ook kunnen inzetten voor specifieke projecten. Hieronder stellen wij ons graag voor.

Vraag hier jouw 1 uur gratis persoonlijk advies aan

Natuurlijk kun je altijd contact met ons zoeken via het contactformulier of per telefoon of mail.
Maar wat is mooier dan een advies dat op jouw situatie is toegesneden?
Al onze marketingcommunicatie-experts staan voor jou klaar!

    Beschrijf je vraag of probleem waarvoor je naar een goede oplossing op zoek bent, waarom en je doelgroep


    Hoe kunnen we je bereiken?