Sonja Bestebreurtje

HR & Finance Manager

Na mijn studie aan de HEAO in Amsterdam ben ik mijn werkende leven begonnen op de afdeling Personeelszaken. Daarna volgde een marketingfunctie , een eigen bedrijf en vervolgens ben ik in Zuid-Spanje beland. Daar hadden wij een eigen restaurant aan zee, waar mijn horeca-ervaring uit mijn studententijd weer van pas kwam. Dit was een superervaring!!

Het is leuk om in een ander land te leven, een andere taal te leren en bovenal een andere cultuur goed te leren kennen. En de zon, zee , palmbomen en de warme Spaanse mentaliteit gaan zeker niet vervelen!

Na de geboorte van onze dochter besloten wij terug te keren naar Nederland,  waar ik 10 jaar bij een grafisch bedrijf in Amsterdam op de Boekhouding en P&O werkte. In 2012 kwam ik bij Ariez BV in dienst.

Regelmatig keer ik nog voor vakantie terug naar Spanje om vrienden en bekenden weer te zien, want een stukje van mij ligt nog altijd in dit zonnige land .

Specialiteiten

Bij Ariez vind ik de veelzijdigheid binnen mijn functie, van boekhouding tot personeelszaken, van verzekeringen tot arbo en pensioen, van loonadministratie tot jaarrekening hartstikke leuk. Het schakelen en organiseren, ligt mij goed. Elke dag is weer anders en ik vind het leuk om voor de verschillende vakgebieden op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen en wetgeving.

Mediasmaak

In het weekend heb ik de tijd om diverse kranten op mijn gemak te lezen. ’s Avonds duik ik heerlijk weg in een spannend boek. Ik ben geen dagelijkse televisiekijker, maar nestel mij wel voor de buis voor een goede film of documentaire.