Andre Liem

Head of Sales Ariez International

Na een studie farmacie aan de Universiteit van Leiden heb ik in de daarop volgende 10-12 jaar een carrière in Sales en Marketing in de farmaceutische branche mogen opbouwen.  Begonnen als een Sales rep heb ik daarna verschillende Marketing functies bekleed zoals Business Unit Manager CNS (Sanofi), Business Unit Manager Immunology (Serono) en Marketing Manager (Fornix Biosciences).

Na deze periode van ‘corporate life’ werd mij de kans geboden om te helpen om van een kleine start-up company, Ariez, een succes te maken. Deze kans en uitdaging heb ik met beide handen aangegrepen! Bij Ariez was ik verantwoordelijk voor de Sales in Nederland. De laatste tien jaar heb ik mijn aandacht en energie vooral gericht op het bouwen van een succesvolle Ariez tak in België. Dit doe ik met veel plezier!

Specialiteiten

Op professioneel vlak zijn oncologie, hematologie, neurologie en allergologie mijn veld van expertise.

Mediasmaak

Mijn dag start vaak met het luisteren naar het laatste nieuws op de BBC World News en het lezen van diverse online ochtendkranten. Daarnaast luister ik graag naar Spotify als ik thuis aan het werken ben of gewoon als ik aan het relaxen ben. Ik ben geen een echte ‘social media tiger’, maar af en toe kijk ik op Facebook om op de hoogte te blijven wat mijn familie en vrienden in Indonesië, Hong Kong, USA, Australië en andere plekken op deze aardbol zoals bezig houdt. LinkedIn vind ik vooral handig om op de hoogte te blijven van wie waar precies zit op professioneel vlak.

Relax time

Relaxen betekent voor mij vooral veel ‘quality time’ doorbrengen met mijn gezin en familie. Ik kan ontzettend genieten van verre reizen, maar ook gewoon van lekker eten in een gezellig restaurant samen met goede vrienden.