Chantal van der Meijs

Project Assistent

Na het behalen van mijn studie Media en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik een aantal jaren gewerkt als website manager voor diverse uitgeverijen. Sinds augustus 2019 werk ik als project assistent voor Ariez. Mijn werkzaamheden zijn heel divers: van het ondersteunen van de CEO met uitvoerende werkzaamheden tot de complete begeleiding van de jaarlijkse congresposters en het maken van offertes. Je komt me op iedere afdeling tegen!

Specialiteiten

Ik ben nauwkeurig, betrouwbaar en ondersteunend. Eigenschappen die goed passen bij mijn veelzijdige functie. Mijn verzorgende kant komt vooral privé goed van pas. Als moeder van twee jonge meiden zit ik weinig stil. In het weekend ben ik dan ook graag op het strand of in de bossen. Lekker ontspannen, uitwaaien en uitgebreid lunchen. Gelukkiger kun je me niet maken!

Mediasmaak

Instagram verslaafd: dat ben ik wel een beetje. Het is een fijne app ter ontspanning, maar het zorgt ook voor veel inspiratie, tips en ideeën. Daarnaast gebruik ik mijn mobiel voor heel veel andere dingen. Nu.nl houdt mij op de hoogte van het laatste nieuws, Google Maps helpt mij bij het vinden van de weg en via Spotify luister ik graag naar muziek of een goede podcast. Tv kijken doe ik weinig, maar Netflix bezorgt mij wel de nodige slaaptekort. Met series als The Walking Dead, La Casa de Papel en Peaky Blinders verlies ik al snel de tijd uit het oog.