Patrick Vreeswijk

Multi-media engineer

Na in 1987 afgestudeerd te zijn aan de HES te Rotterdam met als kernvak Commerciële Economie, ben ik eerst enkele jaren werkzaam geweest bij een kleine computer onderneming als office manager. Later in een soortgelijke functie bij een print-platen fabrikant. Om vervolgens van 1992-1996 product manager te zijn van een software product voor de accountancy markt in heel Nederland. Internet stond toen nog in zijn kinderschoenen, maar de interactieve presentaties (powerpoint en dergelijke) trokken mij dermate aan dat ik in oktober 1996 voor mijzelf begon.

Een grote opdracht voor een museum tentoonstelling haalde mij over de streep. Sinds die tijd zijn er heel veel programmeertalen en interactieve software tools voorbij getrokken. Graag bevind ik mij aan de front-end van de software techniek. Dit doe ik al sinds 2000 met mijn partner Joost van Beurden. In die tijd leerde ik ook Erma van Zanten kennen. Met haar heb ik heel veel interactieve presentaties gemaakt. Eerst op cd-rom/dvd-rom en uiteindelijk ook op het internet.

Het internet is in relatief zeer korte tijd enorm gegroeid in relevantie, kennis en als etalage van allerhande ondernemingen.

De voortdurende kennisontwikkeling op gebieden als gezondheid en farmacie vraagt van een onderneming als Ariez dat zij er alert op in speelt en op een markt verantwoorde wijze deze kennis op het bureau van menig specialist legt. Dit betekent voortdurend zoeken naar de beste methoden om dit te bereiken. Daar sta ik voor. Door met kennis en commitment een hoog kwaliteitsproduct te leveren waar Ariez en haar klanten trots op mogen zijn.

Specialiteiten

Weg van de techniek vermaak ik mij erg graag met het spelen van vier soorten saxofoons. In een orkest maar ook solo op een receptie waar ik met behulp van moderne apparatuur en mijn saxofoon de mensen weet te vermaken. Ook de hobby van singer-songwriter levert mij heel veel plezier en ontspanning op. Het is geweldig leuk als eigen geschreven liedjes in een musical productie terecht komen. Mijn creativiteit laat ik daarnaast ook nog regelmatig stromen door olieverf schilderijen te maken.

Mediasmaak

Qua wereldlijke informatie voor alle dag lees ik graag de digitale Telegraaf. Maar ik lees in mijn spaarzame vrije tijd vooral IT gerelateerde bladen als Webdesigner, Emerce, Computable enzovoorts.