Kinda Khuzam

Grafisch vormgever

Ik kom uit Syrië en woon in Amsterdam sinds 2014 samen met mijn partner en zoontje. Hier in Nederland ben ik eerst gestart met een cursus Nederlandse taal en vervolgens een DTP cursus waarbij ik op professionele wijze mijn creativiteit kon uiten. Hier heb ik ervaring opgedaan met Adobe programma’s zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. Bij Ariez werk ik als grafisch vormgever. Ik geniet ervan om in zo’n leuke en gezellige sfeer te werken met aardige collega’s.

Specialiteit

Ik ben in Syrië in 2002 afgestudeerd als assistent architect ingenieur. Het was al snel duidelijk dat mijn passie met name lag bij tekenen, fotobewerking en het matchen van kleuren in elk detail van mijn leven. Mijn vader was fotograaf, dus ik ben al van jongs af aan geïnspireerd door creatief werken met foto’s. Om deze reden ben ik zelf wat cursussen grafisch vormgeving gaan volgen: van photoshop tot Corel draw en Illustrator.

Mediasmaak

Naast grafisch vormgeven heb ik een passie voor de media. Ik heb gewerkt als radiopresentator en scriptschrijver. Verder houd ik mij ook graag bezig met audiobewerkingsprogramma’s zoals Cubase (opnemen, mixen en sound effects). Ik ben een harde werker, maar in mijn vrije tijd geniet ik met volle teugen van het moederschap. Verder houd ik van wandelen, muziek, reizen, fotografie, films en zing ik in een koor.