Detlev Bosboom

Media Consultant

Tijdens mijn studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam ben ik de Public Relations ingerold. Gedurende een stage bij een communicatieadviesbureau kwam ik in contact met gezondheidszorgcommunicatie. Dat is tot op heden bij Ariez – (on)bedoeld – de rode draad in mijn werkzame leven. Ik was onder meer medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwsbrieven in print en digitaal, schrijven van persberichten, launches van specialité, generiek en medical devices, het organiseren van events… Ook voor relaties in luxery goods, travel, ICT, b2b dienstverlening, uitvaart en… kunst en antiek.

Kunst & antiek

Als zoon van een fotograaf is de liefde voor kunst & design mij met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, kunst- & antiekbeurzen, vintageshops, kringloopwinkels, etc. etc. Helaas heeft een dag maar 24 uur…

Mediajunk

Als ‘mediajunk’ probeer ik mij op zoveel mogelijk manieren op de hoogte te houden van het nieuws, trends en ontwikkelingen op allerlei gebied. Hiervoor probeer ik mij breed en pluriform te informeren. Van de dagelijkse Volkskrant op papier, de digitale AD (zaterdags in print), de Telegraafapp via de GQ & Harpers Bazaar op Issuu tot en met de PW en Pharma Times. Daarnaast lees ik – te weinig – graag een goed boek. De stapel ‘te lezen’ groeit altijd sneller. Deze dagelijkse information overload komt mij in mijn werk bij Ariez uitstekend van pas. Het houdt je op de hoogte van alles wat speelt, zowel wat betreft nieuws als ontwikkelingen en trends in de zorg.