Carla Jorge

Publishing Manager

In 1995 heb ik aan de Universiteit van Lissabon, Portugal, de studie Public Relations en Advertisement voltooid en in 1996 ben ik naar Amsterdam verhuisd. Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam geweest als projectmanager bij een internationale medische uitgeverij, waar ik veel ervaring opgedaan heb met alle aspecten die van belang zijn bij het leiden van medische bladen en projecten. In 2010 ben ik bij Ariez komen werken waar ik elk dag vol energie en optimisme aan de slag ga.

Specialiteiten

Als Publishing manager van het Nederlandse Tijdschrift voor Oncologie, het Nederlandse Tijdschrift voor Hematologie en het Nederlandse Tijdschrift voor Allergie & Astma en Klinische Immunologie ben ik verantwoordelijk voor de planning, opzet, tekst begeleiding en het aansturen van auteurs en vormgevers van de bladen. Ik ben goed in multitasken. Naast mijn functie help ik dan ook graag mee bij congressen en het maken van congreskalenders. Het helpen van andere mensen staat tijdens mijn baan voorop!

Ik ben een liefhebber van koken en lekker en gezond eten. Gezellig samen eten met familie en vrienden doe ik het liefst! Maar mijn interesse gaat verder: na het voltooien van een opleiding voedingsdeskundige houd ik mij bezig met verder leren en lezen over de invloed van voeding op je gezondheid. Ik houd mij bezig met de vraag wat de voor- en nadelen en invloeden zijn van voeding op het gebied van kanker en allergie. Sport vind ik ook belangrijk, maar het moet gezellig blijven! Dus elk week ga ik lekker naar zumba! Voor extra beweging ga ik zwemmen en maak ik vaak lange wandelingen door het park of de stad.

Mediasmaak

Lezen is mijn grote hobby en ik lees graag in het Nederlands, Engels of Portugees. Ik hou vooral van klassiekers als Arthur Japin, Dickens en Saramago.
Ik kijk graag naar nieuwsprogramma’s of naar spannende films. Medische of gezondheid & lifestyle gerelateerde programma’s vind ik heel interessant.