Vanessa Vernimmen

Publishing Manager

Na mijn studies Journalistiek, Engels en Psychologie aan de Rhodes Universiteit heb ik vier jaar voor een medische uitgeverij in New York gewerkt. Na deze Amerikaanse omzwerving kwam ik terecht in België waar ik per toeval op Ariez botste. Ondertussen ben ik bijna acht jaar lid van het Belgische Ariez team waar ik verantwoordelijk ben voor het management van de Belgische bladen, BJH en BJMO.

Specialiteiten

Mijn journalistieke ‘roots’ en native Engels vormen een ideale basis voor het bladmanagement van BJH en BJMO. In het weekend geniet ik van boeken lezen, ga ik graag uit eten of geniet ik van een terrasje met vrienden.

Mediasmaak

Mijn voorkeur gaat uit naar sci-fi/fantasie/procedurele crimineel drama programma’s zoals ‘Battlestar Galactica’ (miss you), ‘Game of Thrones’ (miss you too) en ‘Criminal Minds’. Ook ben ik verslaafd aan Netflix series zoals ‘Black Mirror’. Op het gebied van sociaal media gebruik ik het meest LinkedIn en Facebook. Ik kan ook nog uren verdwalen in films.

Koffiesmaak

Je maakt mij gelukkig met een latte macchiato of een kopje thee. Een warme Cécémel kan ook geen kwaad. Ik ben niet kieskeurig…